tisdag 31 januari 2012

Middagstips

Krämig fiskgryta

Det är godare än vad det ser ut och framförallt går det snabbt att laga!

600g grytbitar av valfri fiks
2 morötter
1 palsternacka
1 bit purjo
1 msk smör
2-3 msk olja
1 fiskbuljongtärning
1msk tomatpuré
3 dl grädde
1-2 dl torrt vitt vin
Peppar
1.      Skala och strimla morötter och palsternacka, strimla purjolöken.
2.      Hetta upp smöret och oljan i en gryta och fräs grönsakerna utan att de tar färg i ca 3 min, rör om.
3.      Smula ned buljongen, tillsätt tomatpurén och fräs under omrörning i någon minut.
4.      Tillsätt grädden och vinet, låt koka upp och lägg i fiskbitarna.
5.      Koka under lock i ca 5 min, tills fisken är klar.
Vi äter grytan med pressad potatis och grönsaker, självklart kan man ha PRECIS vad man vill!

Jag blir så imponerad

Av alla som får till hemma träning, så med inspiration från JoHo  så körde jag lite övningar hemma.
  • Djupa knäböj
  • Plankan
  • Drake med hantlar
  • Liggande rygglyft
  • Snabba raka box slag med hantlar
  • Triceps press
  • Utfall
  • Burepees
  • Sidoplankan
Största sonen var inte sen att hänga på och visad mig hur jag skulle göra så fort han tycket att jag gjorde fel =) Hjärtat, var inte riktigt nöjd med mammas benböj utan tyckte jag kunde ta ned händerna i golvet för att sedan sträcka upp dem mot taket, och visst blev det jobbigare.

måndag 30 januari 2012

Kvällens bild!


Efter att jag bytt blöja på lilleman la jag honom på golvet för att kunna borsta mina tänder och fixa i ordning inför kvällen. Antingen var  jag väldigt långsam eller han jätte trött, då han rullade över på mage och somande bums!

Precis som det ska vara

Nytt pass för kvällen, full sal och massa taggade deltagare, kan det bli bättre? Vi startar med en lång uppvärmning följt av backar som tar oss mot första intervallerna som för kvällen är tabata och jo, jag vågade mig på dem igen och denna gång blev det mycket bättre, Lycka!! Några tunga backar igen och så mera intervaller, gillar när man ser i ansiktet på kunderna att de sliter, love it! Men så i mitten av passet får en av kunderna problem med sin cykel och istället för att hon ska behöva lämna salen får hon ta min cykel, det är inga problem att instruerar från golvet och hellre att kunden får träna än att jag MÅSTE göra det hon är ju faktiskt kund, jag kan alltid träna någon annan gång.
Men att stå bredvid ger inte exakt samma känsla som att sitta på cykeln så jag ber deltagarna om feedback efter klassen, om något måste ändars, deras upplevelse osv. Tjejen som fick min cykel var helt exalterad (som tur var =) och hennes kompisar lika så. Det värmer i hjärtat, när man vet att kunderna känner att de har kunnat utmana sig själva, presterat bättre än vad de trodde var möjligt och tagit helt slut. Precis som det ska vara efter en spinning klass.
Nu hoppas jag på MASSOR av inspiration på lördagens spinning klasser på Nike!

Lite är bättre än inget

Ikväll är det återigen dags för spinning, långa backar blandat med korta och långa intervaller, spännande att se hur det tas emot. Jag måste alltid köra klassen en gång innan jag vet hur den funkar, även hon jag har en känsla för hur det ska bli innan, så kan det bli något helt annat när det väl är dags för klass. Jag ska även ta tag i styrketräningen även om det inte blir något avancerat så ska jag från och med idag köra en eller två övningar varje gång jag är på gymmet, lite är bättre än inget eller hur var det nu?
Är även superladdad inför helgens nike konvent, hoppas bara alla bitar faller på plats, dvs att jag och barnvaktens som ska med håller sig frisk…..ska du dit?

söndag 29 januari 2012

SÖNDAG

Dagen startade med bakning, sedan 7 km löpning med enkelvagn, efter fredagens utmaning med tvillingvagn kändes det näst intill som om jag sprang utan vagn idag. Med barmark på cykelvägarna och noll gradigt ute var det en riktigt skön runda. Där efter väntade matlagning, simskola, tillverkning av nytt spinning pass som jag tänkte testa på kunderna i morgon och så har jag städat hela huset samtidigt som jag försökt underhålla båda barnen. Känns näst intill som om jag är ensamstående nu när mannen har två diskbråck i ryggen… och på torsdag får vi veta om det blir operation eller inte, vet inte vad jag hoppas på, borde det inte gå att träna upp?

Hur har din söndag sett ut?

Gott bröd

Vaknade tidigt i morse så då passade jag på att gå upp och baka frukostbröd till familjen, man bara blandar ihop alla ingredienser och så skjuts in i ugnen, perfekt!

2 dl havregryn
5 dl siktat dinkelvetemjöl
1 dl linfrön
1 dl russin
1 dl grovt hackade hasselnötter
2 tsk bikarbonat
1 nypa havssalt
4 dl naturell yoghurt
3 msk honung
1 st rivet äpple
2 msk blandade frön till topping
1.       Sätt ugnen på 175. Blanda alla torra ingredienser i en bunke utom fröna som ska strös på brödet. Rör sedan ned yoghurt och honung, riv i äpplet
2.       Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll i smeten. Strö på fröna. Grädda brödet längs ned i ugnen i ca 80 min. känna att brödet är klart genom att sticka ned en sticka. Är den torr är brödet klart.
Supergott med mosad avokado och kalkon på

lördag 28 januari 2012

Fryser!?!

Jag älskar klassen som jag instruerar lördag förmiddag denna termin, en 75 min klass men 30 min spinning följt av 45 min bp, underbar kombo och perfekt start på lördagen. Men, förra veckan när jag svettades som mest under spinningen började jag även att frysa, trodde att det var en engångsföreteelse då jag inte sovit så bra under natten. Men nu inträffade samma sak under dagens klass. Jag ammar fortfarande och funderar på om det har med det att göra, dvs att jag borde ha fyllt på med mer vätska? Har för mig att jag hade samma symtom under de långa löp passen i San Diego,som såklart var utomhus vid 15 tiden när det fortfarande kunde vara uppåt 30 grader varmt ( då ammade jag ju förvisso inte) men jag har alltid varit dålig på att dricka tillräckligt och fick springa med en flaska i handen så jag kunde fylla på med vätska så fort jag började frysa. Någon som har någon bra förklaring?

fredag 27 januari 2012

Igen!

Fick en award igår från Lilla Mimssan, tack snälla för det! Det värmer i hjärtat. När man får en award ska man tack den man fick den av och länka till dennes sida.
Sedan ska man också länka till 5 andra bloggar man tycker är värda en titt! Jag har alldeles nyligen länkat till 6 st bloggar och jag tycker att de är så pass bra så jag gör det igen =).
Här kommer de utan inbördes ordning

Löpning med tvillingvagn

Jag hade sett fram emot kvällens löptur, utan barnvagn och med sikte på milen. Men mannen ska på hockey så det var bara att glömma min löpning. Men skam den som ger sig, jag bylsade på barnen kläder, satte dem i tvillingvagnen, mutade storebror med att vi skulle springa till lekparken. Det hela resulterade i 5 km med tvillingvagn inkl extavikter bestående av två barn, blir jag inte stark av detta vet jag inte vad jag ska hitta på. Storebror hejade på mamma under hela turen, mera mamma, pring mera blandat med härligt skratt, lillebror sov som vanligt.

torsdag 26 januari 2012

En vanlig torsdags eftermiddag

Mamma/barn klassen är avklarad för dagen och jag känner en begynnande träningsverk i axlarn, antar att den bättras på under kvällens Functional Moves klass där det är otaliga benböj och axelpress, härligt. Just nu ligger jag och surfar/bloggar mellan mina små godingar som sussar,för 15 min sedan var det high life, storebror gjorde kullerbyttor i sängen, trots mina protester om att han inte fick för att han kunde ramla ur sängen.... Och mycket riktigt, ramlar han ur och kullerbyta lek byts mot tårar, lillebror passar på att sympatigråta, förlåt jag menar V R Å L A! Då vet man att man lever ;)

Aldrig mer

I början av veckan delades dessa ut på gymmet där jag jobbar,

 Jag tänkte först inte ta dem men ångrade mig och tog en av varje smak. Dvs Blåbär och aprikos samt äpple och kanel. Alltså jag gillar havregrynsgröt och till det brukar jag blanda i vaniljyoghurt, kanel samt säsongens frukt eller bär och mjölk. Jag kan äta det som frukost, mellanmål eller sabb lunch om jag inte hinner fixa något annat. Men dessa två kommer jag aldrig att köpa, eller smaka igen. Kände ingen smak av blåbär, inte kanel heller för den delen och båda hade en bismak av konstgjort som inte var fräsch någon stans. Då kan man lika gärna ha med sig egna havregryn kryddade med kanel och hälla hett vatten över dem. Det var dessutom tillsatt socker och surhetsreglerandemedel vilket man slipper om man äter vanliga havregryn med frukt

onsdag 25 januari 2012

Snygg rygg!

Röhsnich Olivia Crease Racerback, har en fantastiskt snygg detalj i ryggen!

Toppen passar för gymträning men kommer även få följa med mig på många löparturer under våren, jag gillar när kläderna sitter på plats under träningspass då jag vill fokusera på annat.
Men likaväl som jag gillar att de sitter på plats gillar jag även de lösare modellerna och särskilt detta nätlinne som andas och funkar alldeles utmärkt på riktigt svettiga klasser,  riktigt snyggt är det också.
Matilda Lace Racerback

tisdag 24 januari 2012

Gårdagens




Spinning stod på schemat i går kväll och jag invigde mina nya Ellen Capri Zip Tights. Helt underbara brallor, sitter som ett andra skinn på kroppen i materialet Shape Micro fiber som både andas, och håller lår och rumpa på plats (perfekt när för mig som nyss fått barn), de blev genast en storfavorit hos mig. Gillar även den snygga detaljen på vaden i form av en tuff reflex.


En lite nackdel som förvisso är en smaksak är dragkedjan, så länge den är neddragen stör den mig inte alls, men under uppvärmningslåten öppnade den sig och jag var inte sugen på att dra upp den hela tiden så den fick vara.

måndag 23 januari 2012

4månader

Lilleman växer och växer och blir idag 4 mån...var tar tiden vägen?


En cool liten krabat som tar det mesta med ro, ska bli underbart att följa honom i livet och se vad han gör med det.

Kanelbullar



Efter önskemål kommer mitt favorit recept på kanelbullar här.

Hundra bullar
250 g smör
1 liter mjölk
100g jäst
1 msk stött kardemumma
1 tsk salt

2 dl strösocker
1,6 kg vetemjöl (26-28 dl)
Till fyllning
100g rumsvarmt smör ( jag brukar ALLTID ha mer)
Kanel och socker eller kardemumma och socker.
1.      Smält smöret i en kastrull, häll i mjölken och låt vätskan hålla 37 C
2.      Smula ned jästen i en stor bunke och häll över den fingerljumma degvätskan
3.      Blanda ned kardemumma, salt, socker och det mesta av mjölet
4.      Arbeta till en smidig, ganska lös det (blir den för hård blir bullarna torra) strö lite mjöl över degen och låt jäsa i 40 min
5.      Sätt ugnen på 250 g
6.      Stjälp upp degen på mjölat bakbord och arbeta den väl
7.      Dela degen i sex delar och kavla ut en i taget till en avlång fyrkant
8.      Bred på smör och smaksättning
9.      Vik degen dubbel från långsidan med fyllningen inlåt
10. Sporra eller skär ut 2 cm breda remsor. Vrid remsorna och gör en knut, det blir ca 100 st
11. Lägg knutarna på bakplåtspapper och låt jäsa i 30 min
12. Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker
13. Grädda i nedre delen av ugnen tills de fått önskad färg

Lyx

Vilken lyx det är att få möjligheten att kunna vara hemma med sina barn så länge som man får i Sverige. Just nu känns det som om jag aldrig vill byta ut mitt hemma liv mot arbetsliv, men allt roligt har ju ett slut. Hur som ska jag njuta till fullo tillsammans med mina barn under hela 2012 ( själklart efter också, men det blir ju en annan vardag när man börjar jobba igen).
Att få vara med under de första åren då det händer så fantastiskt mycket med deras utveckling, få dela deras nyfikenhet, upptäckter och lycka över att lära sig nya saker, finns inget som slår det och den tiden kommer ju ALDRIG tillbaka!

söndag 22 januari 2012

Trattkantarellpaj

Trattkantarellpaj


'Ingredienser:
3 dl vetemjöl
75 gram smör
2 dl Kesella kvarg lätt
Fyllning:
Trattkantar ca 600 gram (Behövs inte alls så här mycket, du kan blanda ut med annan svamp eller tex lök.)
salt
peppar
3 dl matlagningsgrädde
3 dl riven Kvibille Cheddar ost
4 ägg
Gör så här:
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop degen. Tryck ut degen i en pajform, ca 23 cm i diameter. Låt pajen vila i kylen i ca 30 min. Sätt ugnen på 200 grader. Fräs först svampen i smör i en stekpanna, ca 5 min. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop ägg och grädde sedan lägger du i osten i blandningen. Förgrädda pajskalet i ca 10 min. Lägg i svamp och häll över äggstanningen i pajskalet. Grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 min. Servera med en sallad.

lördag 21 januari 2012

Liebster Blog


Fick denna fina utmärkelsen från marta tack söta du. Marta är en kollega och vän från World Class tiden (jag jobbar kvar på gymmet men Marta har dessvärre bytt till ett annat gym). Men jag följer hennes blogg dagligen och tycker att hon är en stor inspirationskälla.
Liebster award innebär att man ska skriva vem man fått den ifrån – och ge den vidare till fem andra bloggar som jag gillar och läser. Det handlar alltså om länkkärlek <3 Jag ger mina fem ”liebster award” till följande bloggar
1. Miss Agda, som precis i dagarna flyttat sin blogg till allt för föräldrar. Jag träffade henne första gången genom Röhnisch och har följt henne sedan dess då hon skriver om sådant som inspirerar mig, träning, mamma liv, träningskläder, produkttesters osv.
2. Att vara någons fru. Jag blir glad rakt in i hjärtat av denna UNDERBARA människa. Med träffsäkra kommentarer och tankvärda inlägg får hon mig, skratt, gråta, känna, och bli alldeles alldeles lycklig! (hon är även en grym fotograf) Kärlek!
3. brakatarina vars blogg jag nyligen hittat till, en kvinna som är på väg mot sitt första maraton och tar FANTASTISKA bilder
4. Jenny kollega på World Class som genom sin blogg inspirerar till träning, härliga recept och mamma liv och Ulrika, massa kärlek, skrattar lika mycket som jag gråter när jag läser din fina blogg
5. Rund är väl också en form; trebarns mamma som skriver om träning och allt mellan himmel och jord. Jag tycker att hon har en sund inställning tillsaker och ting och får mig många gånger att skratta åt hennes inlägg.

Såklart läser jag alla bloggar jag har i min blogg lista!!!

Underkläder

Sedan jag började använda Röhnsich underkläder har jag knappt velat ha några andra. De har en fantastisk passform och är HUR sköna som helst. Nu till vårkollektionen lanserar de även en string trosa. Perfekt tycker jag då jag inte vill ha hipster trosor i mina tights, har du aldrig testat kan jag varmt rekommendera dem.

fredag 20 januari 2012

Smygtitt

på vad som var i paketet!

En explosion av färger, perfekt till vårterminens klasser, då jag alltid är sugen på lite extra färg. Jag  kommer såklart visa mer av plaggen och alls fina detaljer.

Vilodag

Idag är det en välförtjänt vilodag, fem av veckans sex klasser är avklarade och i morgon återstår bara Spinn/BP 75. Ett riktigt favoritpass som jag instruerade innan jag blev gravid och nu har jag alltså turen att få köra det igen, klassen är verkligen en perfekt start på lördagsmorgonen.
Idag blir det mys med grabbarna och en tur till affären för att hämta ut ett paket!!! Återkommer om innehållet, men det är bättre än julafton kan jag lova. Och så ska jag sätta ihop spinning klassen till i morgon, har inte riktigt bestämt mig hur den ska se ut, men det brukar lösa sig när jag sätter mig framför musikprogrammet!

torsdag 19 januari 2012

Lunch tips



Kycklingfilé med fetaost 

4 st kyckling filéer
600- 700g Potatis
1 Squash
2 Rödlök
Färsk rosmarin
Kalamataoliver
200g fetaost
1 dl soltorkade tomater i marinad
3 msk pinjenötter
1.      Sätt ugnen på 225 tvätta och dela potatisen. Lägg den i en oljad långpanna el stor form. Krydda med salt, ställ potatisen i ugnen i ca 15 min
2.      Bryn kycklingfiléerna i olja. Kryda med salt och peppar
3.      Skär squash och lök i bitar och klyftor. Blanda med 2 msk olivolja och rosmarinblad samt salt i en bunka
4.      Lägg kycklingfiléerna, squashen och löken över potatisen
5.      Strö över rosmarinblad, stek i mitten av ugnen i ca 25 min
6.      Ta ut strö över smulad fetaost, oliver, tomater och nötter. Fortsätt att steka i ugnen i ca 5-10 min

onsdag 18 januari 2012

Mera Core

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta under dagens core klass, men det var bara att bita ihop och köra gärnet! Bootyn som jag körde först flöt på bra då jag är van att bära bebbe och göra djupa knäböj när jag plockar saker från golvet hemma. Men under låt nr tre på coren som är liggande på mage lyftandes ben och armar om vart annat eller både och kände jag hur det riktigt brann i ländryggen. DET är ett ställe som V E R K L I G E N inte fått så mycket träning efter förlossningen, inte närmsta tiden innan heller för den delen. MEN så viktig att träna upp då jag som sagt bär lilleman mycket under dagarna och vill för allt i världen undvika ryggproblem. Nu kommer jag inte köra lunchklassen varje onsdag då det hänger på när jag lyckas få barnvakt eller ej men i vilket fall ska jag köra passet hemma för min egen del tills jag har fått tillbaka styrkan i ländrygg och bål igen.

Löpnings abstinens

Trodde väl inte att jag efter så kort tid återigen skulle bli "fast" i löpningen och bara vill ha mer. Denna vecka har jag lovat mig själ att det inte blir någon löpning, då jag instruerar 6 st klasser på gymmet och vill ha ork och energi till dem. (Det var ju ett tag sedan jag körde 6 st klasser under en och samma vecka). Men redan igår tis var jag HUR sugen som helst på att ge mig ut med barnvagnen, vädret var perfekt, kroppen hur pigg som helst och lillen behövde sova men mitt bättre vetande höll mig kvar inne och jag övade istället på bp...idag är jag precis lika sugen om inte mer, men strax är det dags för lunch klass så jag får stålsätta mig och vänta tills på söndag kanske?

tisdag 17 januari 2012

Snälla kan någon förklara för mig?

En fundering kring tabata intervaller…Jag var övertygad om att tabata intervaller skulle vara          S J U K T jobbigt så igår kväll på spinning klassen la jag in det som sista moment. Men innan det bad jag deltagarna fundera på vilken av låtarna som var jobbigast den där vi körde med så mycket belastning som vi kunde i takt till musiken i handposition tre i  först 20 sek, 1 minut och sedan 40 sek med vila mellan varje set, sedan hade vi en tung backe i handposition tre och så sista låten med tabata intervaller 8 st 20 sek intervaller med 10 sek vila mellan. Kunderna fick själva välja om de ville stå eller sitta. När jag sedan frågade vilken låt som var jobbigast så svarade näst intill alla första. Gjorde jag fel? Eller har jag missuppfattat tabata, eller så har jag bara med det som en variation i klassen medveten om att det inte är det jobbigaste på passet? Vet du?

Bokat & betalt


Nu har jag näst intill ett helt år att längta till resan, det blev Thailand och hotellet vi bodde på efter att vi gift oss. Ska bli riktigt härligt att komma tillbaka dit och ha med båda barnen. Både mannen och jag är helt lyriska över frukostbuffen som är den bästa vi någonsin ätit, då den hade ALLT och mer. Vi kommer åka innan jul så att vi hinner hem till Sverige och fira jul med barnen hemma. ( vi hade ju gärna kunnat stanna i Thailand över både jul och nyår men vi gissar att det inte är så populärt att missa tomten när man är 3½ år men tanke på HUR kul han tyckte att det var i julas!

måndag 16 januari 2012

Inte en magmuskel så långt ögat kan ....

Lilleman sover och storebror är hos sin farmor, det två är ett riktigt radarpar som leker flera gånger i veckan och så fort han kommer från farmor, tjatar han om att få åka till henne igen, underbart. Med den lilla egentiden så fortsätter jag att trycka in koreografi, tvätta och damsuga.
Jag har precis kört igenom coren som jag ska ha nu på onsdag. Hur tänkte jag?!??! Jag har ju inte ens en tillstymmelse till magmuskel, kan inte ens stå i planken hela låten. Jag vet ju att jag får lite extra kraft av att instruera men frågan är om det räcker till 30 min core?!? Hoppas, hoppas säger jag bara, nu har jag i alla fall kört passet så någon liten muskel borde väl ha vaknat till liv, hann ju till och med få lite träningsvärk under passet, helt galet ju. Det positiva är ju att jag aldrig får glömma denna känsla, för varje gång det kommer en ny kund till någon klass så är det förmodligen precis lika jobbigt för dem och då gäller det för mig att se dem, uppmuntra dem, tillåta dem att vila men även överraska sig själv med att faktiskt orka lite mer än vad det trodde var möjligt. Det är viktigt att fånga kunden efter passet berömma, fråga hur det kändes och uppmuntra att komma tillbaka även fast det var det jobbigaste den gjort i hela sitt liv…  då kan det ju bara bli lättare liksom, om det värsta redan är gjort menar jag =).
Snart är det dags att börja ladda inför kvällens spinning klass, härliga träningsvecka VÄLKOMEN!

söndag 15 januari 2012

Hallå rörlighet!!

Träffade en kollega på Word Class i förmiddags och vi gick igenom nya Functional Moves Modulen. Hej och hå så stel jag är i kroppen!!! Löpning och spinning har ju inte direkt gjort mig smidigare i kroppen efter graviditeten och jag brukar faktiskt vara betydligt rörligare än vad jag är nu. Så det ska bli skönt att komma igång med fasta klasser på schemat och särskild FM klassen för att öka upp rörligheten och smidigheten, längtar. Idag blir det att öva vidare på FM, lära in några core låtar, fundera på upplägg av spinningen och kanske lära in någon mer Body Pump låt! Får se vad tiden, hjärnan och resten av familjen säger.

lördag 14 januari 2012

Body Pump release 80


Då var det äntligen dags för release på senaste Body pumpen.  Jag, Martin och Emilia var taggade till tusen och salen var som den ska vara överfull av träningssugna deltagare. Jag har inte kört en hel BP klass sedan långt innan förlossningen och precis innan vi skulle köra igång blev jag hur nervös som helst, jag hann fundera på om jag över huvud taget kund mina låtar (jag kunde dem igår kväll, men det betyder ju inte att jag inte skulle kunna drabbas av hjärn släpp mitt under klassen). Men när Emilia körde igång lugnade jag mig och kände att detta det kan jag! Men jag säger bara aj, aj utfallslåten och axlar My Good gissar att jag kommer vakna med en härlig träningsverk i morgon. I vilket fall var det en perfekt start på dagen, bästa tiden att träna tycker jag 09.30 då har jag hunnit vakna, fått i mig frukost och är laddad och klar.




Martin hade dagen till ära fixat sig i håret.

fredag 13 januari 2012

Ny termin

Nästa vecka börjar vårschemat på gymmet jag jobbar på. Inför varje termin är det ALLTID lika kul att fylla på med nya träningskläder, jag har sagt det innan och jag säger det igen man kan inte ha för mycket träningskläder!!! Insåg att jag nästa vecka startar upp med 6 stycken klasser och det bästa är ju att ha helt nya till alla klasser. Jag brukar alltid hitta några favoriter som jag gärna köper flera färger av och mer eller mindre bor i under terminerna. Här är några favoriter från Röhnisch vårkollektion








torsdag 12 januari 2012

Underbara klass

Lillprinsen sov sig genom hela klassen och vaknade inte förrän det var dags för fotografering. Så jag hade tid att underhålla mammorna men även en liten tjeja som precis lärt sig krypa. Underbara härliga små sötisar, älskar verkligen klassen. Efter passet hann jag även öva på mina låtar till BP releasen nu på lördag, Det känns att jag varit ifrån instruerandet ett tag och bara kört spinning, kroppen behöver absolut byggas upp.


Kläder från Röhnsich, älskar både byxorna och toppen

Mamma/barn klass

Superladdad inför dagens mamma barnpass! 30 min spinning följt av 30 min styrka efter önskemål fråndeltagarna, hoppas lillprinsen sover någon del av passet, gör han det inte löser det sig ändå, men jag är lite sugen på spinning så 30 min skulle vara riktigt nice att få köra. Nu frukost bestående av mango och kesella smoothie, the och ett ägg, sedan mys med liten innan det är dags att ge sig iväg till gymmet.

onsdag 11 januari 2012

Högtryck

Just nu är det inlärning av koreografi BIG TIME. Nästa vecka börjar vårschemat och då är det ny koreografi till Body Pump, FM, Booty och Core som ska tryckas in HUA, men det är härligt när det sitter och absolut värt allt slit.

tisdag 10 januari 2012

Så dumt!!

Tillbaka till vardagen..å det låter så tråkigt tycker jag, gillar inte vardag men med det sagt menar jag inte att jag inte gillar rutiner, det kan man ha ändå! Storebor är på dagis och när lilleman skulle sova sin förmiddagslur tänkte jag att jag lika gärna kunde springa, den sömnlösa natten till trots. Och denna gång var det inte barnens fel utan en klantig mamma som igår förmiddag missade att boka en resa och i går kväll när vi väl bestämt oss för att det blir en långresa och skulle gå in och boka på nätet  så hade resan blivit 8000 kr dyrare WHAT!!! Gissa om jag var frustrerad och där av inte kunde somna. ( ja jag vet att jag inte kunde göra så mycket åt det men jag brukar ALLTID prelboka, och jag har väl aldrig varit med om att resan ändrat pris SÅ mycket). Löpningen hjälpte inte ta bort frustrationen utan jag hann ju som vanligt tänka en massa under turen och ni vet hur det är bestämmer man sig för att INTE tänka på något så är det ju precis det man tänker på. I vilket fall är resan bokad och jag fick som tips av den snälla tjej som hjälpte mig boka att hålla koll den närmsta veckan ifall priset skulle sjunka igen, gissa OM jag ska?? Kommer inte släppa iphonen ur sikte och hålla koll på varenda förändring.

söndag 8 januari 2012

Veckans träningspass

Nu har vi firat mannen som egentligen fyller i morgon och visst blev han glad för resan, men nu funderar vi på om vi ska ta en långresa istället….
Veckans träning känns helt ok
Måndag; 45 min vagnjogg
Tis; FM
Ons; Vila
Tors; Spinning
Fre; vagnjogg
Lö; en timmas vagnspromenad med dubbelvagn
Sön, vila
Nästa vecka blir det lite mindra träning då det är sista vecka på jul schemat, tänkte vila kroppen innan vårschemat drar igång och jag under första vecka på vårschemat instruerar följande klasser + att jag ska få in två löppass och vila
Mån Spinning
Ons booty och core
Tors mamma/barn och FM
Lö spinning/Bp 75
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...